Een particulier vakantiehuis met hond

Je kunt hier een particulier vakantiehuis met hond huren

Particulier vakantiehuis met hond huren? Boek voor je luxe of goedkope vakantie met hond een particulier vakantiehuis. Een particulier vakantiehuis met hond is meestal origineler, gezelliger, completer en vaker vrijstaand. En dan maakt je vakantie met hond Nederland, België, Frankrijk of Duitsland nog leuker.

Luxe vakantiehuis met hond particulier?

Bij de keuze van een particulier vakantiehuis met hond heb je de keuze uit luxe vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan of goedkope particuliere vakantiehuizen met hond. Bij een luxe, particulier vakantiehuis met hond kan je denken aan een particulier vakantiehuis met sauna of een honden bungalow met omheinde tuin en jacuzzi. Ook is het mogelijk een particulier vakantiehuis met omheining van 180 centimeter hoog te huren.

uitje met gezin en hond

Goedkoop particulier vakantiehuis met hond

Bij een goedkoop vakantiehuis met hond huur je bijvoorbeeld een chalet met hond of stacaravan. Je kunt je vakantie met hond, ook bij een particulier vakantiehuis Nederland, zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.


Een particulier vakantiehuis met hond en zwembad reserveren.

Een voorbeeld van een luxe vakantiewoning met hond is een particulier vakantieverblijf met hond en zwembad. Wij hebben een groot aanbod luxe villa’s en vakantiehuizen particulier waar honden zijn toegestaan.

prive zwembad bij vakantiehuis

Buitenzwembad of binnenzwembad

Het gaat meestal om luxe particuliere vakantiehuizen met buitenzwembad maar een enkel luxe vakantiehuis met hond heeft de beschikking over een verwarmd binnen privé zwembad. Er zijn ook een aantal particuliere vakantiehuizen met hond, zwembad en privé sauna te huur. Meestal zijn in deze luxe accommodaties met hond 1, 2 of 3 huisdieren toegestaan. Er zijn ook luxe en particuliere vakantiehuizen met sauna en jacuzzi te huur waar huisdieren zijn toegestaan.

Particulier vakantiehuis met hond Nederland?

Het aanbod particuliere vakantiehuizen Nederland waar huisdieren toegestaan zijn, is groot. Of je nu een particulier vakantiehuis met hond Friesland, Drenthe, Veluwe, Noord-Holland, Zeeland of Zuid-Limburg zoekt, er is altijd wel een geschikt en betaalbaar particulier vakantiehuis Nederland waar honden toegelaten worden, beschikbaar. Je kunt ook een particulier natuurhuisje huren in Nederland waar huisdieren welkom zijn. Wat dacht je van een natuurhuisje met hond Veluwe?

vakantie met hond in de ardennen

In België een particuliere vakantiewoning met hond huren?

Het aanbod particuliere chalets, bungalows en vakantiehuizen met hond is groot. Er zijn meer particuliere vakantieverblijven met hond in België dan bungalowparken met hond. Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen vind je in de Belgische en Luxemburgse Ardennen maar ook aan de kust en in Belgisch Limburg is het aanbod particuliere huisjes, chalets en andere typen accommodaties aanzienlijk.


Met zwembad en hond in België

Er zijn ook veel huisjes en particuliere groepsaccommodaties met zwembad en hond in België te huur. Veel van deze accommodaties voor groepen liggen midden in het bos. In Belgisch-Luxemburg en Wallonië als geheel vind je het grootste aanbod huisjes en villa’s met zwembad en hond.

privé zwembad in de tuin

Een vakantiehuis Frankrijk particulier boeken

Boek een vakantiehuis met hond in Frankrijk en ontdek dat de huurprijzen van particuliere vakantiehuizen met hond in met name Zuid-Frankrijk veel lager liggen dan in Nederland of België. Daarnaast hebben diverse particuliere vakantiehuizen met hond in Duitsland een grote, omheinde tuin. En dat is zeker ook fijn voor de hond.


Villa met privé zwembad en hond

Je kunt in Frankrijk ook een villa met privé zwembad huren particulier. Vanzelfsprekend worden honden in het privé zwembad niet toegelaten.


hond aan een meer met een opkomende zon

Particuliere vakantiehuizen Duitsland met hond.

In veel particuliere vakantiehuizen Duitsland zijn honden en andere huisdieren welkom. Soms is het zelfs toegestaan 4 honden naar je particuliere vakantieadres mee te nemen. In Duitsland vind je veel losloopgebieden voor honden. Die moeten dan wel door de Duitse Overheid al zodanig aangewezen zijn. Wel zijn er in Duitsland relatief strenge regels aangaande vakanties en vervoer met honden.

Inentingen, hondenpaspoort

Denk ook aan verplichte inentingen, hondenpaspoort en het aanlijnen van honden. Je kunt bij ons een particulier vakantiehuis Duitsland met hond voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar er zijn ook grote particulier vakantiehuizen Duitsland te huur alsmede particuliere groepsverblijven waar huisdieren welkom zijn.


Interhome particuliere huizen banner