Groepsaccommodatie Camperduin aan Zee – Nederland – Noord Holland – 40 personen

931,80

Groepsaccommodatie in Camperduin aan Zee

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Met het strand en de zee voor de deur en de Schoorlse duinen als enorme achtertuin op het zuiden, is het goed vertoeven. De groepsaccommodatie is rookvrij. Met het strand en de zee voor de deur, is het hier goed vertoeven. De groepsaccommodatie is rookvrij en uitermate geschikt voor families, vrienden, verenigingen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Holland aan zee

In de gezamenlijke ruimte kun je ontspannen vanaf de bank televisie kijken of natuurlijk een leuk spel doen aan één van de grote tafels. Er is een aparte keuken. Alle 7 slaapkamers bevinden zich op de 1e etage. De kamers zijn uitgerust met stapelbedden en hebben allemaal een wastafel. Alle andere algemene sanitaire voorzieningen bevinden zich in drie aparte ruimtes, gesplitst voor dames en heren. Er zijn in totaal 9 toiletten en 7 douches. Voor het vermaak is er een gigantisch aangrenzend speelduin, een lagune met 30 meter grote speelschip en natuurlijk het strand. Op het buitenterras op het zuiden kun je genieten van de zon en ’s avonds bij de open haard op een van de banken zitten. Op aanvraag kun je een grote barbecue reserveren.

Samen een dagje naar het strand

De duinen van Schoorl zijn uw achtertuin. Ook het strand en de zee liggen op maar 50 meter loopafstand van deze groepsaccommodatie. Met uitzondering van de Waddeneilanden zijn er maar weinig plekken waar je van deze ongerepte natuur kunt genieten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Plaats

,

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , ,

Badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,