Groepsaccommodatie Drunen – Nederland – Noord-Brabant – 40 personen

2.046,40

De groepsaccommodatie is in landelijke stijl gebouwd , aan de rand van de Drunense Duinen met voorzieningen voor mindervaliden en veel privacy. Deze is geschikt voor families, vriendengroepen, trainingen en cursussen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie is een in landelijke stijl gebouwd verblijf in Midden-Brabant, aan de rand van het Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen. Deze accommodatie is geschikt voor families, vriendengroepen, trainingen en cursussen. Er zijn voorzieningen voor mindervaliden. De accommodatie biedt plaats aan 40 personen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met tuinkamer

In de groepsaccommodatie zijn 8 vier persoons slaapkamers en 4 twee persoons slaapkamers. Elke kamer heeft een aansluiting voor tv en internet en een eigen douche met wastafel en toilet. Er is een sanitaire voorziening voor mindervaliden (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden) en er is een aparte toiletgroep bij de eetzaal. Er is een eetzaal met compleet ingerichte keuken en een aparte recreatie/cursusruimte met tafels en stoelen. In de tuinkamer is een zithoek met gashaard aanwezig. Het buitenterrein bestaat uit een sportveld en een buitentafeltennistafel.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

De boerderij ligt direct aan het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en is gelegen aan vele fiets- en wandelroutes, waaronder de Pelgrimsroute. Het vestingstadje Heusden is zeker een bezoek waard, zo ook de stad ‘s-Hertogenbosch. In de nabije omgeving zijn diverse bekende attractieparken o.a. de Efteling en de Beekse Bergen. De Oisterwijkse vennen zijn op ca. 15 km afstand.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,