Groepsaccommodatie Nes-Akkrum – Nederland – Friesland – 40 personen

1.425,00

Deze groepsaccommodatie ligt in hartje Friesland, direct aan het open vaarwater van de Peanster Ee. Deze is geschikt voor groepen van 14 tot 40 personen. Vooral families, vriendengroepen en kleinere verenigingen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie ligt in hartje Friesland, direct aan het open vaarwater van de Peanster Ee. Geschikt voor groepen van 14-40 personen. Vooral families, vriendengroepen en kleinere verenigingen en schoolgroepen huren deze accommodatie. Ook bedrijven huren de accommodatie voor een vergadering of netwerkbijeenkomst. Er is tevens verhuur van open zeilboten, motorsloep en kajaks. De accommodatie is te huur op basis van zelfverzorging, maar aanvullend kun je voor maaltijdverzorging kiezen. Informeer bij de eigenaar.

Samen koken in de keuken van je vakantiehuis in Friesland

De accommodatie heeft een verblijfsruimte met tafels en banken er om heen. Daarnaast is er een aparte zithoek. De keuken is half open; afgescheiden door een kleine bar van de zitruimte. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt. Gebruik van keukenlinnen, schoonmaakartikelen, toiletpapier en koffiefilters zit bij de huur in. Op de 4- en 6 persoons kamers staan stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van hoeslaken en een kussen met kussensloop. Dekbed met tijk en extra kussensloop is te huur. Het sanitair bestaat uit 4 douches en 7 toiletten. 

Buiten is rondom de accommodatie een groot gras/speelveld met eigen aanlegsteiger. Tevens is er een terras met tuinmeubilair. Verder is er een apart sportveld op het terrein. In de wintermaanden wordt de accommodatie ook aan kleinere groepen verhuurd; je hebt dan de begane grond tot uw beschikking. 

Veel watersportmogelijkheden tijdens je weekendje weg

De accommodatie leent zich door de ligging voor watersportactiviteiten. Daarvoor heeft de verhuurder diverse schepen beschikbaar of zij regelen voor je een verzorgd vaararrangement. Zoek je wat in de directe omgeving dan zijn er voldoende opties binnen een straal van 10-25 km voor zowel kinderen als volwassenen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,