Groepsaccommodatie Oijen – Nederland – Noord-Brabant – 40 personen

3.279,80

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 40 personen verblijven. Uitzonderlijke groepsaccommodatie in een Kasteel! Samen met je familie of vriendengroep kun je een weekend, midweek of week verblijven in het nostalgische kasteel met sfeervolle kasteelkamers.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Een uitzonderlijke groepsaccommodatie. Met zeeën van ruimte, zoals binnen als buiten, en exclusief te reserveren. Je voelt je de koning te rijk op zo’n prachtige locatie!

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met grote kasteeltuin

De groepsaccommodatie bestaat uit 2 gebouwen, het Oostelijk en het Westelijk Neerhuis, met daar tussenin het sfeervolle binnenterrein ‘De Binnenplaets’. Een heerlijke plek, je waant jezelf hier in Franse sferen. De Binnenplaets is al een royaal terras op zich, maar dit is nog lang niet alles. Loop je een stukje verder de tuin in, dan kom je op het grote grasveld met goaltjes, volleybal/ badmintonnet en in het midden een grote kastanjeboom. Een struikenboog leidt je naar een verrassend plekje, De Boomgaard, met al zijn fruitbomen. Toscane is nog nooit zo dichtbij geweest..

Terwijl je in de kasteeltuin verder rondstruint val je van de ene verbazing in de andere. Vanuit de Franse en Italiaanse sferen, nu naar het volgende terras: De Hoeve. Daar heerst een en al Brabantse gemoedelijkheid. Gezellig, knus, zo op het boomschors, met de fijne Herberg ernaast. Een mooi feestzaaltje, wat je als gast van de groepsaccommodatie er ook bij kunt reserveren. Nog even naar de dijk, met het landelijke uitzicht, en weer terug naar De Binnenplaets bij de riante groepsaccommodatie. Beide Neerhuizen samen vormen de groepsaccommodatie. Deze beschikt over prachtige, ruime kamers: 16 tweepersoons-slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 fijne keukens, 3 sfeervolle groepsvertrekken en heerlijk centraal de riante Binnenplaets.

Ontdek de mogelijkheden

Bij mooi weer op het terras in de zon, of als het wat kouder is binnen bij de open haard. Samen koken of juist het ontbijt tot en met het diner helemaal laten verzorgen door ons, een spelletje spelen, een boek lezen, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan! Het is hier gewoon genieten geblazen..

Een feestje vieren op locatie? Dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden. De gezellige Herberg kan erbij gereserveerd worden. De gehele locatie is dan exclusief voor jullie zelf! Dé tip voor bruidsparen, jubilarissen, jarigen en overige feestvierders, die optimaal willen genieten van hun weekendje weg!  Kortom: Ontspan, geniet, maak plezier..

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,