Particulier vakantiehuis 18 personen Nederland

Boek hier een particulier vakantiehuis 18 personen Nederland

Op zoek naar een particulier vakantiehuis 18 personen Nederland? Wij hebben de mooiste particuliere vakantiehuizen voor 18, 20, 22 en 24 personen van heel Nederland geselecteerd. Ook voor een luxe vakantiehuis 18 personen Nederland met zwembad en sauna of jacuzzi.

heerlijke huisjes particulier banner

Particulier vakantiehuis 18 personen Nederland met zwembad

Een particulier vakantiehuis 18 personen Nederland met zwembad huren, is niet zo eenvoudig. Niet veel luxe vakantiehuizen voor groepen in Nederland hebben de beschikking over een buiten- of binnenzwembad.

Villa for You wintersport banner

privé zwembad in de tuin

Particuliere huizen met buitenzwembad

Vind hier een vakantiehuis 18 personen Nederland met zwembad buiten.

Vakantiehuis met binnenzwembad

Boek hier een 18 persoons villa of vakantiehuis in Nederland particulier met binnenzwembad. Een binnenzwembad biedt het hele jaar door extra ontspanningsmogelijkheden.

Particuliere vakantiehuis 18 personen met sauna

Zie hier wat voorbeelden van particuliere vakantiehuizen Nederland met privé sauna

samen in de sauna

In welke provincie huur jij een 18 persoons vakantiehuis Nederland particulier?

In principe vind je in heel Nederland particuliere vakantiehuizen voor groepen vanaf 18 personen. Het grootste aanbod vind je echter in Noord-Brabant, Overijssel, Limburg en Drenthe. Daarnaast is het mogelijk een vakantieboerderij 18 personen te huren. Vakantieboerderijen zijn bijna altijd particulier eigendom en liggen in de regel niet op een bungalowpark.
Vind hier een vakantieboerderij in Nederland


Particulier vakantiehuis Nederland met hond huren

In de meeste particuliere vakantiehuizen met hond voor familie- of vrienden groepen is de hond ook welkom. Er zijn echter ook grote vakantiehuizen Nederland te huur welke huisdiervrij zijn. Dat kan met name belangrijk zijn voor mensen met COPD of astma.

hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Particuliere vakantiehuizen 18 personen aan zee

Wie een 18 persoons vakantiehuis zoekt aan de Nederlandse kust, ontdekt al snel dat het aanbod dun is. De meest 18 persoons vakantiehuizen aan zee in Nederland liggen op een vakantiepark aan zee. Het is daarom makkelijker een groot vakantiehuis Nederland aan de kust op een vakantiepark te reserveren dan een vakantiewoning of villa aan zee particulier. Vind hier een particulier vakantiehuis aan zee

groep op het strand

Mindervaliden vakantiehuizen 18 personen Nederland

Wat voor grote vakantiehuizen aan zee geldt in Nederland, geldt ook voor aangepaste vakantiehuizen 18 personen. Nagenoeg alle mindervaliden vakantiehuizen voor groepen in Nederland liggen op een rolstoelvriendelijk vakantiepark. Slechts enkele mindervaliden groepsaccommodaties voor 18, 20, 22 of 24 personen zijn particulier eigendom.

Wanneer je 18 persoons vakantiehuis Nederland boeken?

Het is niet verstandig om grote vakantiehuizen Nederland als last minute te boeken. En al helemaal niet als je een 16, 18 of 20 persoons vakantiehuis Nederland aan zee wilt huren of op zoek bent naar een luxe villa of groepshuis 18 personen met privé zwembad. Wij adviseren groepen om hun vakantiehuis 18 personen Nederland tenminste 1 maand voor vertrek te boeken. 3 maanden aanhouden is nog veiliger. Voor het huren van een villa Nederland 18 personen aan zee met privé zwembad, is het zelfs verstandig een termijn van 6 maanden aan te houden.

Interhome particuliere huizen banner