Particulier vakantiehuis Ardennen

Grote belangstelling huren particulier vakantiehuis Ardennen

In de Ardennen vind je een groot aanbod particuliere vakantiehuizen. De Belgische Ardennen zijn dan ook ideaal voor een actief weekendje weg, groepsvakantie of familie vakantie. En zeker ook aantrekkelijk in het kader vakantie met hond. Op deze site vind je een groot aanbod particuliere huisjes, chalets en groepsaccommodaties Ardennen. Ook voor een visvakantie Ardennen of actief vriendenweekend.

heerlijke huisjes particulier banner

Meestal niet op vakantiepark

Het is een misverstand dat particuliere huisjes Ardennen niet op een vakantiepark kunnen liggen en dat geldt ook voor de Belgische Ardennen. In 9 van de 10 gevallen ligt een particulier vakantiehuis of chalet Ardennen niet op een vakantiepark maar een klein aanbod echter wel. Deze liggen dan meestal op kleinschalige vakantieparken Belgische Ardennen. Niet op parken Ardennen met een subtropisch zwembad.

kajakken in de Ardennen

Villa for You wintersport banner

Particulier huisje Ardennen aan viswater huren

Een klein aantal particuliere huisjes Ardennen ligt aan een viswater of heeft zelfs een visvlonder of vissteiger. Deze huisjes zijn ideaal voor een vakantie waarbij vissen centraal staat.


grote vissteiger vissen met kind

Huisjes Ardennen met hond

In de meeste particuliere huisjes Ardennen zijn honden toegestaan. Soms zelfs 3 of 4. Een aantal van deze huisjes en chalets Ardennen met hond, hebben een omheinde tuin. Dat zijn de ideale huisjes voor een goedkope vakantie met hond Ardennen.


fietsen in de natuur met de hond

Voor groepen tot 10 personen

Particulier vakantiehuis Ardennen voor 2 tot en met 10 personen huren? De keuze is groot. Ook voor een vakantiehuis of villa Ardennen particulier met eigen zwembad. In deze categorie particuliere huisjes Ardennen is de kans groot dat er last minutes beschikbaar zijn.


Accommodaties Ardennen 10 tot 20 personen

Nergens anders in België dan in de Ardennen vind je zo veel particuliere vakantieverblijven voor groepen van 10 tot 20 personen. Dat geldt ook voor villa’s Ardennen met privé buiten- of binnenzwembad. Indien je met een groep tussen de 10 en 20 personen een luxe en groot vakantiehuis België midden in de natuur wilt huren, zit je met het particuliere aanbod groepshuizen Ardennen goed.

groepsaccommodatie met vrienden

Particuliere groepsaccommodaties Belgische Ardennen

Nagenoeg alle groepsaccommodaties Ardennen 20 tot 60 personen zijn particulier bezit. Er is een uitgebreid aanbod in luxe villa’s, landhuizen en kastelen Ardennen in deze categorie vakantiehuizen Ardennen voor hele grote groepen.


Interhome particuliere huizen banner