Boek hier je particulier vakantiehuis België

Particulier vakantiehuis België huren? Of je nu een 8, 6, 4 of 2 persoons vakantiehuis België particulier wilt huren of op zoek bent naar een particuliere groepsaccommodatie België voor 10, 12, 14 of 40 personen. Je vindt de mooiste particuliere vakantieverblijven België hier. Ook voor een particulier chalet, bungalow of huisje België met privé sauna, zwembad of jacuzzi.

heerlijke huisjes particulier banner

Particulier vakantiehuis België met zwembad en sauna huren

Het ultieme vakantiehuis is er een met zwembad en privé sauna. Je kunt via deze site ook een particuliere vakantievilla België met privé buitenzwembad en sauna huren. Ook voor groepen van 12, 14, 16 en 18 personen zijn er volop mogelijkheden in België een huisje, chalet, bungalow of vakantiewoning met privé sauna en zwembad te huren. Ook luxe accommodaties België met infraroodsauna en privé binnenzwembad voor lang weekend of midweek te huur. Je kunt ook een particulier vakantiehuis België met zwembad, sauna, tafeltennistafel en poolbilart huren.


Villa for You wintersport banner

Huisjes België midden in de natuur

Voor een particulier huisje midden in de natuur België ga je naar de Ardennen, te weten Belgisch-Luxemburg of Belgisch-Limburg. Hier vind je particuliere huisjes en chalets België midden in het bos. Je vindt op deze locaties in het groen ook particuliere natuurhuisjes België. Ook met houtkachel en kampvuur plaats.

Particuliere huisjes België hond toegestaan

In ruim 60 % van de particuliere vakantiewoningen België zijn huisdieren zoals honden toegestaan. Is het aantal honden op vakantieparken België beperkt tot 1 of twee. Bij een aantal particuliere vakantiehuisjes Ardennen, Luik, Belgische kust en Wallonië zijn wel 3 of 4 honden per huisje welkom. Wel betaal je, ook bij overnachting particuliere eigenaar, een vergoeding per hond per nacht. In een enkel geval is een verblijf in een particulier huisje met hond België wat de honden betreft gratis. Dit zijn echter uitzonderingen.


Particulier huisje België contactloos boeken

Of je nu een particulier huisje of appartement aan de Belgische wit huren of in de Ardennen, in 99 van de 100 gevallen kan dat via deze site contactloos. Je boekt je particuliere vakantiehuis België bij de aanbieder online en krijgt een boekingsbevestiging per e mail. Vervolgens kan je de huursom, borg en bijkomende kosten online betalen. De sleutel van je geboekte vakantiehuis België vind je op de afgesproken plek en als je bij je huisje aankom is deze al schoongemaakt en klaar voor gebruik. Zo kan je een vakantie, midweek of weekendje België vieren zonder lijfelijk contact met de verhuurder of sleutelbeheerder. Een extra argument om in deze tijd van het coronavirus een huisje België in de natuur te boeken.

Fietsen tijdens de vakantie

Particulier vakantiehuis België met open haard

Particulier vakantiehuis België met extra sfeer? Wie een vakantie België boekt voor de herfstvakantie of Kerstvakantie, huurt een particuliere vakantiewoning België met open haard, houtkachel of allesbrander. Een open haard in je vakantiehuis zorgt voor een aangename warmte en een prettige en bijzondere sfeer. Het is ook de manier om een romantisch weekendje weg België te organiseren. Een huisje met open haard, ligbad en infrarood sauna huren, is natuurlijk helemaal top. Via deze site zijn er ook 4 en 2 persoons huisjes in het bos België met open haard en hottub of whirlpool te huur.


Particulier vakantiehuis België voor groep huren

Ook voor grote groepen zijn er particuliere vakantiehuizen België te huur. Of je nu een groot vakantiehuis België voor twee gezinnen zoekt of voor een familieweekend of vriendinnen uitje, voor iedere doelgroep is er wel een particulier groot vakantiehuis of villa in België te vinden. Ook particuliere vakantiehuizen België met 6, 7 of 8 slaapkamers. Grote vakantiehuizen België welke particulier eigendom zijn, onderscheiden zich van de grote familiebungalows op de diverse vakantieparken door haar unieke karakter. Geen enkel particulier vakantiehuis of groepsaccommodatie België is hetzelfde. Dat maakt dat ieder vakantiehuis weer verrassend anders is. En dat is nu juist wat een vakantie België met een groep familieleden of vrienden zo leuk maakt.


Last minute huisje België particulier boeken

Particuliere vakantiehuisjes België zijn meestal ook online en last minute te reserveren. Wel moet de particuliere huiseigenaar dan een eigen website hebben of aangesloten zijn bij een verhuurorganisatie voor particuliere vakantiehuizen. Een last minute huisje België is tot 40 % goedkoper. Er zijn echter ook particuliere huiseigenaren in België die een korting tot 50 % verlenen. Is er geen geschikt particulier huisje in België te huur? Kijk dan ook eens naar het aanbod particuliere vakantiehuizen in Nederland. Met name het aanbod particuliere huisjes in Zeeland en Noord-Brabant kunnen aantrekkelijk zijn voor inwoners van Vlaanderen.


Interhome particuliere huizen banner