Particulier vakantiehuis met sloep

Vind hier een particulier vakantiehuis met sloep.Sloep wel of niet in de prijs vakantiehuis inbegrepen

Je kunt een vakantiehuis met sloep particulier huren inclusief het gebruik van een boot of sloep of ter plaatse een sloep of andere vaartuig huren. Soms heeft de particuliere huiseigenaar zelf een boot, sloep, roeiboot of zeilboot en kan je deze tijdens jullie vakantie aan het water tegen een geringe vergoeding gebruiken. Soms is het gebruik ervan helemaal gratis.

heerlijke huisjes particulier banner

Huur bij voorkeur een vakantiehuis met sloep en aanlegsteiger

Het is fijn als je vanuit je particuliere vakantiehuis zo met een boot of sloep het water op kunt en dat is dan weer mogelijk met een eigen aanlegsteiger. Een vissteiger is wat minder geschikt maar kan ook voldoende zijn als je de boot of sloep bij je vakantiehuis wilt aanmeren.

huisje aan het water met boot

Villa for You wintersport banner

Particuliere groepsaccommodatie met sloep

Je kunt als grote groep natuurlijk ook een vaarvakantie of visvakantie houden en als je ook met elkaar wilt overnachten, kan je een groot vakantiehuis of particuliere groepsaccommodatie met aanlegsteiger en sloep huren. Het is ook mogelijk een particuliere groepsaccommodatie met visvlonder en aan een viswater te huren.

Vakantiehuis met sloep op vakantiepark met jachthaven vinden?

Vakantieparken met eigen jachthaven verhuren vaak ook huisjes of watervilla’s met sloep. Je huurt weliswaar geen particulier vakantiehuis met sloep met de nodige privacy, vakantieparken met boot- of sloepverhuur hebben andere voordelen. Zo zijn er vaak meerdere typen boten te huur en heeft zo een park vaak ook een eigen boothelling en parkeerplaats boten. Je kunt een vakantiehuis met sloep op een vakantiepark meestal voor groepen tot maximaal 12 personen huren.

jachthaven

Particulier vakantiehuis met sauna en sloep huren

Voor de liefhebbers van wellness. Het is zeker ook mogelijk een particulier vakantiehuis aan het water en met privé sauna en sloep te huren. Soms zijn er ook accommodaties met sloep en jacuzzi of hottub beschikbaar.

Last minute vakantiehuis met sloep huren

Het is veelal mogelijk een vakantiehuis met sloep particulier als last minute te huren. Dat geldt vooral voor particuliere vakantiehuize aan het water voor groepen van 4, 6 en 8 personen. Grote vakantiehuizen met sloep en groepsaccommodaties kan je beter niet als last minute huren in verband met beperkte beschikbaarheid.

Interhome particuliere huizen banner