Boek hier een particulier vakantiehuis Nederland

Ook voor een particulier vakantiehuis Nederland met zwembad, sauna, jacuzzi. In veel van deze particuliere vakantiehuizen Nederland zijn huisdieren welkom.
Het is ook mogelijk een vakantiehuis Nederland particulier last minute te huren.

heerlijke huisjes particulier banner

Waar in Nederland een particulier vakantiehuis huren?


samen eten in vakantiehuis

Villa for You wintersport banner

Particulier vakantiehuis Nederland met zwembad huren

Op zoek naar een particulier vakantiehuis Nederland met zwembad? Wie een luxe vakantie Nederland wil vieren, boekt een particulier vakantiehuis met privé zwembad. Dat kan een particuliere vakantiewoning Nederland zijn met privé buitenzwembad maar een particuliere villa met privé binnenzwembad huren, is soms ook mogelijk. Het is veelal ook mogelijk een particulier huisje met zwembad, sauna en jacuzzi in Nederland te boeken. Echter, deze particuliere wellness huisjes Nederland zijn veelal bedoeld voor eigen gebruik en voor de verhuur op 2 handen te tellen.


groot vakantiehuis met privé zwembad

Particulier huisje Nederland met sauna of jacuzzi huren

Je kunt er voor kiezen een particulier en vrijstaand vakantiehuisje Nederland met infraroodsauna of buitenjacuzzi te huren. Er zijn zelfs vrijstaande vakantiehuisjes in Nederland die over een privé sauna en jacuzzi beschikken of over een ligbad met hottub. Ideaal als je wilt relaxen.


Particulier huisje Nederland voor 2 personen reserveren.

Voor een romantisch weekendje met zijn 2, midweek of korte vakantie, huur je een particulier huisje 2 personen in het bos. Een huisje voor 2 personen direct aan de Nederlandse kust huren, is natuurlijk ook aantrekkelijk. Op deze site vind je het grootste aanbod particuliere vakantiehuisjes voor 2, 4 of 6 personen van heel Nederland.


Particuliere vakantiewoning met hond

Particulier vakantiehuis Nederland met hond huren? In veel particuliere vakantiewoning in Nederland zijn huisdieren zoals honden toegestaan. Er zijn echter ook veel particuliere huisjes die huisdiervrij zijn. In tegenstelling tot veel vakantieparken met hond zijn in veel particuliere huisjes meer dan 2 honden toegestaan. Dat biedt je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een midweek of weekendje met 3 honden op de Veluwe of in de Achterhoek te boeken. Er zijn zelfs particuliere huiseigenaren die het geen probleem vinden als je een vakantiehuis Nederland met 4 honden boekt.


vakantie veluwe met de hond

Particulier huisje Nederland in het bos vinden

Particulier huisje in het bos huren? Veel particuliere vakantiewoningen en chalets in Nederland liggen in de bossen. Populaire gebieden zijn natuurlijk De Veluwe, De Achterhoek en de Utrechtse Heuvelrug. Met name in Maarn en Doorn vind je diverse vakantieparken waarop huisjes en chalets staan die particulier eigendom zijn. Veel huisjes die in de natuur staan, worden verhuurd via Natuurhuisje. Dat is een verhuurorganisatie welke uitsluitend bemiddelt in huisjes die in de natuur staan en een bepaalde meerwaarde hebben. Denk ook aan ecologische huisjes, vakantiehuisjes in de duinen en accommodaties bij een biologische akkerbouwer of duurzame hobbyboer.


Particulier huisje Nederland voor een midweek huren

Particulier vakantiehuis Nederland voor een midweek huren?
De meeste particuliere chalets, appartementen en vakantiebungalows kan je ook voor een midweek huren. Dat betekent dat je op maandag aan komt en vrijdag vertrekt. In het hoogseizoen en tijdens de voorjaarsvakantie, Paasvakantie, mei vakantie, herfstvakantie en Kerstvakantie is het niet altijd mogelijk van maandag tot en met vrijdag te boeken. Er gelden dan meestal afwijkende boekingsregels.

wandelen met hond in de natuur

Borg betalen als je particuliere accommodatie huurt

Ook als je een particulier huisje in bijvoorbeeld Brabant, Limburg of Drenthe huurt, moet je aan de eigenaar of beheerder een borg betalen. Meestal is een borg zo een 200 á 400 euro. Daarnaast kan je te maken krijgen met toeristenbelasting en verplichte schoonmaakkosten. Informeer altijd goed wat de totale bijkomende kosten zijn voor je een huisje boekt.


Loop je risico als je een particulier vakantiehuisje Nederland huurt?

Particuliere verhuurders zullen niet aangesloten bij de ANVR of SGR. Dat betekent dat als je huur vooruit betaalt en de eigenaar kan niet aan zijn verplichtingen tot verhuur voldoen, je in theorie als huurder een risico loopt. Daarom is het ook goed je particuliere vakantiehuisje te huren via een organisatie als Heerlijke Huisjes, Natuurhuisje of Belvilla. Je loopt in theorie dan minder risico.


fietsen in de natuur met hond

Last minute huisje Nederland huren?

Indien je een last minute vakantiehuisje Nederland wilt huren, bijvoorbeeld voor 2 personen, kan je kiezen uit ons aanbod particuliere huisjes en last minute vakantieparken. Een aanrader is om een goedkoop huisje Nederland te huren bij een last minute vakantiepark in het bos. kijk ook eens of je een huisje met bubbelbad in het bos als last minute kunt huren. Dat is extra goedkoop genieten


Interhome particuliere huizen banner